Naveed Muradi MD

Eier, lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger
No items found.

Naveed Muradi MD

Eier, lege og spesialist i estetisk medisinske behandlinger

Experience: since 2011

Specialization: Injectables and laser treatments

Naveed har utført over 50 000 estetiske behandlinger. Naveed er utdannet lege fra Vilnius University i Litauen. Med 11 års erfaring og mer enn 50 000 utførte medisinske og estetiske behandlinger, er han blitt en anerkjent foredragsholder både her hjemme og i det store utland.

Naveed har i tillegg under sin utdanning hatt praksis og assistert ved over 100 plastiske og rekonstruktive operasjoner. Han har jobbet hos Perfectus Clinica de seneste årene og er lidenskapelig opptatt av utvikling og trender innenfor aldring, skjønnhet og helse.

I 2019 opprettet han Fémlone Aestetics, nå nylig med avdeling i Oslo. Naveed sin profesjonalitet og varme gjør at han ser deg som person og tilstreber små endringer som oppleves som store forskjeller. Naturlig og vakkert er stikkord i hans behandlinger. Naveed bruker ellers sin ledige tid på familien og sine to søte små når han ikke klemmer inn en time med boksehanskene.

"Jeg har vært fast kunde hos Naveed i 10 år. Hans kunnskap, profesjonalitet, og ikke minst det naturlige resultatet gjør at jeg alltid kommer tilbake. Hans gode humør hjelper også. Anbefales!"
Naveed Muradi MD
Janne, 42