På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler. All informasjon vil gis på konsultasjon. Du er også velkommen til å sende oss en mail, ringe eller skrive en sms.

Medisinsk behandling av linjer og rynker

30 min

3-6 mnd

ingen

fra 2100,-

Hvorfor får man rynker?

Rynker er folder i huden. Den vanligste årsaken til rynker er aldring. De første rynkene har en tendens til å vises i ansiktene våre som et resultat av ansiktsuttrykk. Solen, røyking, dehydrering, medisiner og en rekke andre faktorer kan også forårsake rynker. Rynker er en uunngåelig del av den naturlige aldringsprosessen. Alder gjør at huden vår blir tynnere, tørrere og mindre elastisk.

Huden mister sin evne til å beskytte seg selv når vi blir eldre. Over tid utvikler vi rynker, bretter og linjer i huden vår. En persons genetiske sammensetning kan også påvirke hvor rynkete man blir, og når og hvor rynker begynner å vises.

Hva er medisinsk rynkebehandling?

De hyppigste behandlingsområdene er mellom øyenbrynene og rundt øynene, men den kan også brukes rundt munnen. Effekten av rynkebehandlingen varer vanligvis i 4 til 6 måneder, noen ganger lenger.

I tilfelle av statiske linjer eller linjer i hvile, kan rynkrereduksjon vanligvis ikke reversere disse, men dermale fyllstoffer vil være nødvendig i stedet. Rynkebehandling med jevne mellomrom gir huden hvile fra kompresjon, som vanligvis vil føre til at statiske rynker forbedres litt over tid.

Det brukes også til en rekke andre medisinske behandlinger mot:

- migrene
- hyperhidrose (overdreven svetteproduksjon i armhulene, hender og føtter)
- tanngnissing
- spenninger i muskulatur, spesielt i nakkeregionen
- og mye annet

Priser

priser rynkebehandling

Botox, 25 enheter
2 100,-
Botox, 50 enheter
3 100,-
Botox, 75 enheter
4 100,-
Botox, over 75 enheter
Pris etter forespørsel
Massetter (tanngnissing)
3 500,-
Hyperhidrose (svetting)
5 700,-

Spørsmål og svar

No items found.
No items found.
No items found.
Neste behandling

Filler

Book time
hos oss ved
Bogstadveien
I dag!
NextNext
K
o
n
t
a
k
t
K
O
n
t
a
k
t