Fillers er gel-lignende stoffer som injiseres under huden for å gjenopprette tapt volum, jevne ut linjer og myke opp rynker, eller forbedre ansiktskonturene.

Filler

fra 30 min

8-18 mnd

ingen

fra 2600,-

filler

En viktig faktor i aldring er tap av volum i ansiktet forårsaket av kollagennedbrytning, tap av elastin og tap av hyaluronsyre. Fyllstoffer kan bidra til å fylle opp ansiktets tapte volum og forynge det. Fyllstoffer kan også brukes ikke-kirurgisk for å forbedre utseendet til ansiktet eller for å løfte ansiktet.

Hudfyllstoffer brukes ofte på leppene, kinnene, haken, nasolabiale folder, munnhjørner og rynker (statiske rynker). Kroppen tar naturlig opp fyllstoffene, så behandlingene er ikke permanente.

Det er imidlertid mulig å opprettholde fordelene med denne behandlingen ved å gjenta prosedyren etter en viss tid.

Filler-behandlingene utføres av Naveed og teamet hans som har lang erfaring innen ansiktsforyngelse. Under din konsultasjon er vårt mål å gi deg en nøye og ærlig vurdering for å oppnå de beste resultatene. Vi sørger også for at behandlingen din er komfortabel og at sluttresultatet er naturlig.

Vi benytter verdensledende produkter av topp kvalitet, som gir jevne, skånsomme og langvarige resultater.

Priser

FILLER

Lepper – 0,5 ml;2 400 - 2800,-
Lepper – 1 ml;3 300 - 3 600,-
Ansiktsskulptering – 1 ml;3 800,-
Ansiktsskulptering – 1,5 ml;4 700,-
Ansiktsskulptering – 2 ml;5 700,-
Ansiktsskulptering – 3 ml;8 700,-
Ansiktsskulptering – 4 ml;10 900,-
Ansiktsskulptering – 5 ml;13 900,-
Skinbooster 1 ml;2 600,-
Skinbooster 2 ml;4 900,-
Tear through;3 800,-
Nesekorreksjon;3 900,-

Spørsmål og svar

Hvilke bivirkninger har filler?

De vanligste bivirkningene er blåmerker og hevelse. Mer sjeldne komplikasjoner er infeksjon, okklusjon (filleren er plassert i en blodåre) og allergisk reaksjon. Ubehandlet okklusjon kan føre til sår og vevsskader. Det er derfor viktig å gå til helsepersonell som er trent i komplikasjonshåndtering.  Dersom du mistenker okklusjon eller infeksjon er det viktig at du tar kontakt med sykepleier eller lege.

Hvor lenge varer filler?

Hvor lenge filleren varer er forskjellig fra person til person, men det vanligste er mellom 3-12 mnd. Faktorer som påvirker varigheten er hvor i ansiktet filleren er plassert, alder, forbrenning og livsstil. Mange opplever at filleren varer lengre og lengre etter noen behandlinger.

Hva er filler?

Våre fillere er lagetav hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår og er et sukkermolekyl. I estetisk medisin bruker vi filler til å fylle ut rynker og arr, forstørrelepper og for å bygge volum for eksempel på kinnbein

No items found.
Neste behandling

AquaGold

Book time
hos oss ved
Bogstadveien
I dag!
NextNext
K
o
n
t
a
k
t
K
O
n
t
a
k
t