Hadi Imranova

Kosmetisk dermatologisk sykepleier
No items found.

Hadi Imranova

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Hadi er en dedikert kosmetisk dermatologisk sykepleier som fullførte sin bachelor i sykepleie vedhøgskolen i Innlandet. Deretter utvidet sin kompetanse ved Senzie akademiet, hvor hun fullførte videreutdanningen i 2023. Hun har spesialisert seg innen kosmetisksykepleie, med særlig fokus på hudhelse. Videre har hun forfinet sine ferdigheter gjennom en masterclass med Julie Horne, spesielt rettet mot leppeinjeksjoner.

 

Hadi har vist engasjement og dedikasjon til sitt fag, og sin kunnskap som gjør henne en pålitelig profesjonell. Hun holder seg oppdatert og utvider sin kompetanse ved å delta på ulike kurs og konferanser.

Utenfor arbeidsplassen bruker hun sin tid på varierte interesser. På fritiden liker hun å være med familie, spise god mat og reise, noe som gir balanse til sitt travle profesjonelle liv. Ved siden av å jobbe i klinikken, jobber hun også på en bolig for rus og psykiatri i Bærum.

 

Tok fillers i leppene mine hos Hadi, og har aldri vært mer fornøyd før. Har gått til ulike behandlere tidligere, men aldri vært så fornøyd som nå. Hadi var så lett på hånden, så nøyaktig og dyktig. Anbefaler henne virkelig på det sterkeste
Hadi Imranova
Celine Andersen
No items found.