Blodplate-rik plasma, eller kort PRP, er et stoff som lages ved å trekke ut pasientens eget blod og legge det i en sentrifuge. Ved å injisere PRP i ønsket område kan du stimulere kroppens naturlige kollagenproduksjon og forbedre kroppens helbredelse. Den brukes til pasientens hud samt behandling mot hårtap. Behandingen er 100 % naturlig, da du benytter ditt eget blod!

PRP (PRGF metoden)

45 min

kan variere, lite nedetid

fra 4100,-

Hva er Platelet-Rich Plasma behandling?

Det finnes 3 ulike behandlinger og metoder innenfor betegnelse PRP. Fémlone Clinic tilbyr kun PRGF, som er den mest avanserte metoden. PRGF står for Plasma Rich in Growth Factors. Man benytter altså kun de bestandelene av blodet som innehar flest vekst faktorer.

Fémlone Clinic har jobbet med denne behandling i tre år allerede og den ansees som banebrytende innen hudforyngelse.  PRGF er den første PRP-behandlingen som utelukkende bruker vekst faktorer fra din egen kropp og gir deg en rekke fantastiske fordeler og muligheter. 

PRGF inneholder høye nivåer av blodplater, som er nødvendig for heling og reparasjon av vev når det injiseres i huden. Det er vanlig med rynker, slapphet og dårlig tekstur i aldret og skadet vev. Det er en helt naturlig behandling og passer for alle. 

PRGF er utledet fra kundens eget blod og lages ved hjelp av sentrifuger. Injeksjon av PRPGF i ønsket område stimulerer kroppens naturlige kollagenproduksjon og forbedrer helingsprosessen. Kan benytters til hud så vel som til behandling av hårtap.

Slik utføres behandlingen:

-man tar en liten blodprøve fra pasientens arm.

-blodet samles i et rør.

-blodprøven blir plassert i en avansert sentrifuge, som roterer raskt for å skille komponentene i blodet.

-dette resulterer i å isolere plasmaet, som inneholder en konsentrert mengde blodplater og vekstfaktorer

Man kan også lage en egen naturlig «filler» fra PRGF metoden som kalles PRGF-Endoret Gel, hvor man lager en gélekonsistens fra pasientens blod som kan benyttes til å behandle litt dypere linjer, slik som nasolabiale folder. Behandlingen gir ingen allergiske reaksjoner eller nedetid da dette er ditt eget blod. En filler helt uten tilsetningstoffer!

PRGF-Endoret Gel er perfekt som tear trough "filler". Dette området kan være utfordrende å behandle, da mange kan oppleve varierende resultat. PRGF-Endoret Gel metoden anses som den mest sikre tear trough behandling.

PRGF- metoden stimulerer celle regenerering, kollagen produksjon og vevs reparasjon. Dette kan igjen føre til forbedret hud tekstur, redusering av rynker, gjenopprette volumet av slapp hud, og en generell foryngelse av hudens utseende.

Prp behandling er effektiv på følgende områder:

  • Hals
  • Décolltage
  • Hender
  • Hodebunn og mye mer.

Priser

PALETLET RICH PLASMA (PRP/PRGF)/ PRGF – ENDORET® Gel

Hår (PRGF);4 100,-
Ansikt ((PRGF);4 100,-
Pakkepris 3 behandlinger;10 900,-
PRGF – ENDORET® Gel;5 990,-
Pakkepris 2 behandlinger;11 000,-
Pakkepris 3 behandlinger;15 000,-

Spørsmål og svar

Hva er PRGF behandling mot hår tap?

Det er vellykket i å behandle skallethet og vikende hårfester, selv i tilfeller med genetisk disposisjon. PRGF-behandlingen bruker vekstfaktorer fra ditt eget blodplasma og stimulerer fornyelsen av blodårene og hårsekken, og unngår behovet for medisiner som kan komme med uønskede bivirkninger.

Kan PRP få håret til å vokse tilbake?

 PRP er en prosedyre som bruker dine egne blodplater og vekstfaktorer, disse kan være med på å reversere hårtap og få nytt hår til å vokse ut.  

Hvordan foregår PRP?

Først tar vi en blodprøve, sentrifugerer blodet og henter kun ut de cellene vi trenger til behandlingen og injiserer de underhuden. Dette stimulerer regeneringen av hudcellene og subkutant vev. Dette ermed på å redusere rynker, gi jevnere hudtone og øker elastiteten. Siden det kuner pasientens blod som brukes er det ingen fremmedlegemer som kommer inn ikroppen gir det ikke komplikasjoner forårsaket av immunprosessen. Prosedyreninneholder ingen giftstoffer, den er hypoallergen og har minimalt mednedetid. På Femlone bruker vi den svært effektive Endoret PRGF-metoden.Den gir langsiktige resultater, er godkjent i Europa og gjør at vi kan dra nytteav en høy andel blodplater og vekstfaktorer. 

No items found.
Neste behandling

Medisinsk behandling av linjer og rynker

Book time
hos oss ved
Bogstadveien
I dag!
NextNext
K
o
n
t
a
k
t
K
O
n
t
a
k
t