Blodplate-rik plasma, eller kort PRP, er et stoff som lages ved å trekke ut pasientens eget blod og legge det i en sentrifuge. Ved å injisere PRP i ønsket område kan du stimulere kroppens naturlige kollagenproduksjon og forbedre kroppens helbredelse. Den brukes til pasientens hud samt behandling mot hårtap. Behandingen er 100 % naturlig, da du benytter ditt eget blod!

Prp (Platelet-Rich Plasma)

45 min

kan variere, lite nedetid

fra 4100,-

Hva er Platelet-Rich Plasma?

Prp inneholder høye nivåer av blodplater, som er nødvendig for heling og reparasjon av vev når det injiseres i huden. Det er vanlig med rynker, slapphet og dårlig tekstur i aldret og skadet vev. Det er en 100 % naturlig behandling og passer for alle. Behandlingens-metode har blitt brukt siden 70- tallet, hvor leger brukte metoden etter operasjoner for å få sår til å gro raskere.

PRP er utledet fra kundens eget blod og lages ved hjelp av sentrifuger. Injeksjon av PRP i ønsket område stimulerer kroppens naturlige kollagenproduksjon og forbedrer helingsprosessen. Kan benytters til hud så vel som til behandling av hårtap.

Prp behandling er effektiv på følgende områder

  • Rynkete hals
  • Aldrede hender
  • Hevelse og linjer rundt øynene
  • Leppe foryngelse
  • Arr etter acne
  • Strekkmerker
  • Hårtap -betydelig resultater
  • helene virkning på leddsmerter og senebetennels
  • Ved fetttransplantasjon, injiseres PRP deretter i områdene som krever vevsregenerering og foryngelse, noe som forbedrer kirurgiske resultater.

Priser

PALETLET RICH PLASMA (PRP/PRGF)/ PRGF – ENDORET® Gel

Hår (PRGF)
4100,-
Ansikt ((PRGF)
4100,-
Pakkepris 3 behandlinger
10 900,-
PRGF – ENDORET® Gel
5990,-
Pakkepris 2 behandlinger
11000,-
Pakkepris 3 behandlinger
15000,-

Spørsmål og svar

Kan PRP få håret til å vokse tilbake?

 PRP er en prosedyre som bruker dine egne blodplater og vekstfaktorer, disse kan være med på å reversere hårtap og få nytt hår til å vokse ut.  

Hvordan foregår PRP?

Først tar vi en blodprøve, sentrifugerer blodet og henter kun ut de cellene vi trenger til behandlingen og injiserer de underhuden. Dette stimulerer regeneringen av hudcellene og subkutant vev. Dette ermed på å redusere rynker, gi jevnere hudtone og øker elastiteten. Siden det kuner pasientens blod som brukes er det ingen fremmedlegemer som kommer inn ikroppen gir det ikke komplikasjoner forårsaket av immunprosessen. Prosedyreninneholder ingen giftstoffer, den er hypoallergen og har minimalt mednedetid. På Femlone bruker vi den svært effektive Endoret PRGF-metoden.Den gir langsiktige resultater, er godkjent i Europa og gjør at vi kan dra nytteav en høy andel blodplater og vekstfaktorer. 

No items found.
Neste behandling

Medisinsk behandling av linjer og rynker

Book time
hos oss ved
Bogstadveien
I dag!
NextNext
K
o
n
t
a
k
t
K
O
n
t
a
k
t