Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Colors
Animation
Talks
Illustration
Motion
En topp moderne klinikk
med kunden i sentrum

Femlone er en topp moderne medisinsk klinikk utstyrt med den aller nyeste teknologien innenfor estetiske behandlinger. Alle våre ansatte er høyst dedikerte med bred erfaring i sitt fagfelt. Vi tilstreber fornøyde kunder og et best mulig resultat. Fémlone har fokus på å være best, og tilby det beste innenfor estetiske behandlinger til fornuftige priser.

Vår misjon er å fremheve din naturlige skjønnhet!
Møt våre fantastiske ansatte
Hva våre kunder sier
Jeg kan på det varmeste anbefale Femlone til enhver som vurderer deres tjenester! Naveed Muradi er en som lytter, ser og anerkjenner deg som person og medmenneske. Her vil problemstillingene dine bli hørt og tilpasset dine mål og ønsker.
Tuva Holtan
Tuva Holtan
Tok behandling hos Naveed i februar . Er veldig fornøyd med resultatet! Han skjønte akkurat hvordan jeg ville ha det . Ansiktet mitt og leppene mine ser kjempe bra har fått masse komplimenter og fortsatt ser resultat og Naveed var hyggelig under hele behandlingen! Og veldig fokusert på at jeg skulle ha det behagelig! Dyktig snill og profesjonell . Kommer 100% tilbake igjen! :) Anbefaler på varmest !⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Emil Monegro S
Emil Monegro S
Strålende fornøyd med behandling/lipfiller hos Agnesa! Hun er nøye, lytter til dine ønsker - men er opptatt av et naturlig og perfekt resultat. Anbefales på det sterkeste!!😍
Ingebjørg Kvam
Ingebjørg Kvam
Tok microneedling hos Agnesa. Som en mann er det også viktig å ta vare på huden. Gjort dette mange ganger og fortsetter å gå tilbake fordi jeg elsker resultatene!
Sander Skillebekk
Sander Skillebekk
Fylte lip fillers hos hadi😍er så fornøyd, anbefaler hadi på det sterkeste hun er så dyktig og flink❤️elsker resultatet jeg fikk❤️
Aurora Berger
Aurora Berger
Jeg har tatt leppefillers hos Lise og det var både betryggende og hyggelig å være hos henne! Hun forstod godt hvordan resultat jeg ville ende opp med, og ga meg det jeg ønsket!
Mia Pedersen
Mia Pedersen
Tok fillers i leppene mine hos Hadi, og har aldri vært mer fornøyd før. Har gått til ulike behandlere tidligere, men aldri vært så fornøyd som nå. Hadi var så lett på hånden, så nøyaktig og dyktig. Anbefaler henne virkelig på det sterkeste
Celine Andersen
Celine Andersen
Har vært flere ganger innom Femlone, og er kjempefornøyd! 😍 jeg har gått til Lise Nordberg, som er utrolig dyktig og flink. Jeg har hatt problemer med nupper og uren hud, men Lise har hjulpet meg til å både få ren hud, men også gode hudrutiner som er enkle å gjøre daglig hun gir gode anbefalinger for akkurat din hud og dine problemstillinger!! Anbefales på det sterkeste 🏼
Emilie Ekeli
Emilie Ekeli
Har gått til Lise i noen år, hun er fantastisk dyktig, og anbefales varmt. Hun får meg som kunde til å føle meg godt ivaretatt. Lise er utrolig flink med oppfølging om det skulle være noe, og generelt flink til å følge opp om kunden er fornøyd🌸❤️. Vil du ha fine lepper og god oppfølging så bør du ta en tur på femlone, og får ikke skryt nok av Lise 🏻🌸❤️
Caroline Lorentsen
Caroline Lorentsen
Er enormt fornøyd med resultatene jeg fikk fra Naveed! Han er utrolig profesjonalitet og ærlighet, hvilket jeg setter enorm pris på! Hvis det er noe han vet at det ikke vil bli pent, sier han nei og anbefaler noe annet. Han er en utrolig dyktig lege og gir et veldig naturlig resultat! Han får deg at følle deg trygg og du får en god skratt sammen med han.
Lis Alandia
Lis Alandia
"Alltid fornøyd med behandlingen jeg får av Naveed! Han gir god veiledning, anbefaler behandlinger som passer mine ønsker, og er veldig nøyaktig, profesjonell og serviceinnstilt."
Natasha Nahavandi
Natasha Nahavandi
"The best!⭐️ Har gått hos Naveed for alt av injeksjonsbehandlinger i mange år. Han lytter virkelig på hva mine ønsker er, og råder meg samtidig til hva som passer akkurat meg og mine behov. Veldig profesjonell og alltid hyggelig og imøtekommende. Salongen på Majorstuen er super fresh og luksuriøs. 10/10!"
Astri R
Astri R
"Har gått til Sarah for Botox i over 1 år nå og er alltid like fornøyd! Moren min har tatt tear trough filler hos Dr.Naveed og resultatet er super fint😍 hyggelig personalet som er faglig sterke. Anbefaler denne klinikken☺️"
Negme Alattar
Negme Alattar
"Vil virkelig anbefale å gå til Sarah på femlone Clinic. Super profesjonell, flink og nøye i jobben hun gjør, samt gir naturlige resultater."
Ingeborg Hegle
Ingeborg Hegle
"Bestilte time hos Naveed, så profesjonell og dyktig lege. Kom med både råd og anbefalinger, følte meg veldig trygg under hele behandlingen. Kjempe fornøyd med resultatet i etterkant. Mitt nye favoritt sted å gå😊"
Silje
Silje
"Jeg har vært fast kunde hos Naveed i 10 år. Hans kunnskap, profesjonalitet, og ikke minst det naturlige resultatet gjør at jeg alltid kommer tilbake. Hans gode humør hjelper også. Anbefales!"
Janne, 42
Janne, 42