Refranser

Din
skjønnhet
er
vår
spesialitet
"Alltid fornøyd med behandlingen jeg får av Naveed! Han gir god veiledning, anbefaler behandlinger som passer mine ønsker, og er veldig nøyaktig, profesjonell og serviceinnstilt."
Natasha Nahavandi
Natasha Nahavandi
"The best!⭐️ Har gått hos Naveed for alt av injeksjonsbehandlinger i mange år. Han lytter virkelig på hva mine ønsker er, og råder meg samtidig til hva som passer akkurat meg og mine behov. Veldig profesjonell og alltid hyggelig og imøtekommende. Salongen på Majorstuen er super fresh og luksuriøs. 10/10!"
Astri R
Astri R
"Har gått til Sarah for Botox i over 1 år nå og er alltid like fornøyd! Moren min har tatt tear trough filler hos Dr.Naveed og resultatet er super fint😍 hyggelig personalet som er faglig sterke. Anbefaler denne klinikken☺️"
Negme Alattar
Negme Alattar
"Vil virkelig anbefale å gå til Sarah på femlone Clinic. Super profesjonell, flink og nøye i jobben hun gjør, samt gir naturlige resultater."
Ingeborg Hegle
Ingeborg Hegle
"Bestilte time hos Naveed, så profesjonell og dyktig lege. Kom med både råd og anbefalinger, følte meg veldig trygg under hele behandlingen. Kjempe fornøyd med resultatet i etterkant. Mitt nye favoritt sted å gå😊"
Silje
Silje
"Jeg gikk til Naveed og Femlone for første gang og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Jeg har tidligere tatt både Botox og fillers, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har fått er så bra resultat før. Vi fylte leppene mine, og selv om de er større ser de mer naturlig ut enn tidligere. Naveed hadde også løsninger som fungerer svært godt som ikke har blitt presentert til meg på tidligere klinikker og var ekstremt hyggelig og imøtekommende. Anbefales virkelig!!"
Maiken meyer hatletveit
Maiken meyer hatletveit
"Jeg har vært fast kunde hos Naveed i 10 år. Hans kunnskap, profesjonalitet, og ikke minst det naturlige resultatet gjør at jeg alltid kommer tilbake. Hans gode humør hjelper også. Anbefales!"
Janne, 42
Janne, 42