PRGF – ENDORET® Gel

45

Lite

5990,-

Hva er PRGF – ENDORET® Gel

EndoretGEL er en innovasjoninnen estetisk medisin. Det er en eksklusiv, naturlig hudfiller, tilberedtkun fra pasientens blodplasma, uten ytterligere kjemiske preparater. Det er somto i ett: det har alle egenskapene til plasma (PRP) så vel som dermal fyllstoffer.Formålet med EndoretGEL er å fylle rynker, gjenopprette volumet av slapp hud,stimulere funksjonen til hudmekanismer, gjenopprette immuniteten.

PRGF – ENDORET® Gel behandling er effektiv på følgende områder

1. EndoretGEL og ansiktsrynker: fyller subtilt og effektivt rynker i pannen, rundt øynene, jevner ut de nasolabiale foldene, er egnet for vertikale rynker over overleppen - gir et utseende av velstelte, fuktige og sunne naturlige lepper.

2. EndoretGEL og nakkerynker: meget gode resultater oppnås ved å jevne ut rynkene på halsen, de såkalte"aldersringene", som vanligvis er svært vanskelige å korrigere medandre midler.

3. EndoretGEL og ansiktsmodellering: med EndoretGel® kan vi perfekt modellere kinnene, korrigere det ovale i ansiktet og økevolumet av tapt hud. Resultatet er naturlig, fyllstoffet migrerer ikke.

4. Hudregenerering med EndoretGEL: med alderenreduseres elastin, kollagen og hyaluronsyre i huden. Plasma i dermis stimulererproduksjonen deres, så huden ser ut til å bli levende igjen, den blir mer fuktig, mer elastisk, fastere.

 

 

 

 

Priser

PALETLET RICH PLASMA (PRP/PRGF)/ PRGF – ENDORET® Gel

Hår (PRGF)
4100,-
Ansikt ((PRGF)
4100,-
Pakkepris 3 behandlinger
10 900,-
PRGF – ENDORET® Gel
5990,-
Pakkepris 2 behandlinger
11000,-
Pakkepris 3 behandlinger
15000,-

Spørsmål og svar

No items found.
No items found.
No items found.
Neste behandling

Biostimulatorer

Book time
hos oss ved
Bogstadveien
I dag!
NextNext
K
o
n
t
a
k
t
K
O
n
t
a
k
t